Sshh, it's Ambrosia Eva... | 8

Dengang jeg var lykkelig … | 1.

I dag var en god dag. Damian og jeg var ude og kigge på barnevogn til den lille ny. Først var vi til skanning for at se om alt var som det skulle være, og det var det. Og ikke nok med det, så fik vi også kønnet af vide. Derfor følte vi at det var nemmere at kigge på barnevogne i matchende farver. Damian var ikke den typiske mand, som blot bekymrede sig om det basale. Han ville være med til det hele; hvilken model, hvilket design og hvilken farve. Og selvfølgelig skulle det være i topklasse og have bestået alle de nødvendige sikkerhedstjek.

Damian sikrede sig også altid at jeg havde det godt gennem hele graviditeten; og med ham ved min side havde jeg det altid godt.

 photo Screenshot-12_zpssscdb9jp.jpg

Vi ankom til babybutikken hvor Damian galant åbnede døren for mig. Vi nåede knap ind af døren før han allerede var løbet afsted langt ud i butikken. Jeg summede efter ham med min tykke mave indtil vi begge stod foran en fin hvid barnevogn med lyserøde detaljer.

Vi kiggede på hinanden og vidste hurtigt at vi havde fundet barnevognen til prinsessen. Damian kørte frem og tilbage foran mig med den, tjekkede hjul, tjekkede madress, tjekkede net og tjekkede bremser. Intet gik hans øjne forbi.

 photo Screenshot-13_zpsvus07dgx.jpg

Vi endte med at bestille barnevognen samt en autostol. Med os hjem købte vi nogle forskellige dyner, sengesæt, bamser og stofbleer. Hvis vi dog blot havde vidst….

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Sshh, it's Ambrosia Eva... | 8