Jeg nyder at skrive. Opdigtede historier hvor jeg rigtig kan bruge min fantasi og kreative sider. Jeg begyndte i 2013 af skrive historier på baggrund af The Sims 3. Eller det vil sige, historierne kunne lige så godt have undværet spillet, men det at kunne bruge billeder, som jeg for øvrigt også selv opstiller og redigerer, giver et helt nyt publikum.
Jeg har indtil videre skrevet to små historier som kan læses på www.simsleksikon.dk, som hedder Hazels dagbog og Swetlanjas dagbog.
Begge historier er skrevet uden specielt meget fokus på billederne, men fordi jeg bare ville prøve. Der er kun 13-14 afsnit i hver historie, men jeg skulle jo også lige i gang.
I starten af 2014 blev jeg kontaktet af pigerne, som står bag simsleksikon, som spurgte om jeg havde lyst til at skrive for deres nye hjemmeside; simshistorier, og det ville jeg selvfølgelig gerne. Jeg kendte til det med at blogge, jeg kunne finde ud af at skrive, jeg er vild med at spille The Sims 3 og jeg havde brug for noget at tage mig til, specielt da jeg gik og var sygemeldt.
Min første historie derinde hedder Livets små mirakler. Den blev modtaget så positivt at jeg nåede op på hele 12 sæsoner og 200 afsnit; Den fik endda sin egen facebookside hvor jeg uploadede ekstrabilleder som jeg ikke følte at jeg kunne tillade mig at bruge plads på, på den anden hjemmeside.
Efterfølgende har jeg skrevet endnu en historie derinde som hedder Til døden os skiller. Den blev også modtaget meget positivt, hvilket selvfølgelig gjorde mig meget glad. Desværre løb jeg ind i en skriveblokade og mistede både interessen for at skrive, samt inspiration. Efter et stykke tid med historien på pause, gik mit spil i hårknude og jeg måtte genindstallere. Derfor fik jeg aldrig gjort historien færdig.

Sidst opdateret: Januar 2015

Desværre er simshistorer.dk blevet lukket ned. Heldigvis nåede jeg at gemme alle mine historier inden da og de kan nu alle læses her.

Sidst opdateret: April 2015


Snapshots | Livets små Mirakler | We are the Legacy | Sshhh, it’s Ambrosia Eva… | Til døden os skiller | En fortælling om kærlighed | The Bucketlist.

 photo Sims 3 collage_zpskwnpldci.jpg