Midnight Sun Challenge

The Bucketlist | 1

Jeg sad hos lægen. Ved siden af mig sad sygeplejersken og rakte servietter over mod mig, som jeg stille tog imod. Mit hoved var blevet fyldt med en masse forskellig information. Information som mit stakkels lille hoved ikke kunne rumme, men som jeg var nødt til at tage stilling til. Nye ord som jeg skulle lære samt nye problemer som jeg skulle tage stilling til. Men vigtigst og mest overdøvende af alt; Jeg skulle begynde at vænne mig til tanken om at sige farvel.

 photo Screenshot_zpspwtfqqok.jpg

Jeg fik af vide at mange patienter som har fået samme nyhed som jeg, straks begyndte at planlægge hvad de skulle bruge deres sidste tid på. Min læge foreslog mig at lave en bucketlist.

 photo Screenshot-2_zpsojgzcr5p.jpg

En bucketlist er en liste over alle de ting man vil gøre, sige og opleve inden man skal dø. Jeg har altid troet at jeg ville have god tid til at gøre det hele, men pludselig render mit timeglas ud.

Et år. Et sølle år var hvad lægen gav mig. Hvis de havde opdaget det noget før så kunne de måske gøre noget mere, men som det ser ud nu, så kan lægerne ikke gøre mere end at strække tiden.

 photo Screenshot-3_zpsd9y7jgy6.jpg

Jeg hedder Wilhelmina Petrova, jeg er 23 år og jeg har en svulst i min hjerne; en svulst som er ved at slå mig ihjel.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Midnight Sun Challenge