The Bucketlist | 16

The Bucketlist | 17

Jeg vågnede en dag og var i rigtig dårligt humør. Selvom det snart er to måneder siden at vi sagde farvel til Wilhelmina, så føles det stadig somme tider, som var det i går. Jeg ringede derfor til Georgina og spurgte om hun ville komme forbi. Hun svarede lidt i øst og lidt i vest, men det endte med at hun sagde ja og en times tid efter stod hun ved hoveddøren.

 photo Screenshot-58_zpsgbusbght.jpg

“Jeg har andre planer”, sagde hun hurtigt og rakte hånden ud mod mig. Jeg forstod ikke rigtig men fulgte med. Hun slap ikke min hånd, men kiggede op på mig et par gange og smilede hemmelighedsfuldt.

Vi satte os ind i metroen og kørte. Da vi steg ud kunne jeg godt se hvor vi var og jo længere vi gik kunne jeg se hvor vi ville ende; kirkegården.

 photo Screenshot-59_zpsorsjtuq5.jpg

Jeg kiggede meget forvirret på Georgina som stadig havde et smil på læberne. Hun fumlede med sin taske indtil hun lagde den på jorden og satte sig ned foran gravstenen. Hun klappede på jorden, som hentydning til at jeg også skulle sætte mig.

“Fortæl mig lidt om hende”, smilede hun og tog min hånd. Jeg var ærlig talt lidt forvirret, men gjorde alligevel et forsøg. Jeg fortalte om Wills smukke latter som smittede alle omkring hende. Jeg fortalte om hendes evige optimisme som fulgte hende længe og at det var hendes skyld at jeg meldte mig på fodboldholdet.

Georgina sad og lyttede og spurgte en sjælden gang imellem ind til en ting eller to. At sidde foran Wilhelmina og fortælle om hende til Georgina ændrede mit humør rigtig meget. Jeg følte mig igen tryg og passet på; som om Will ikke rigtigt er væk.

 photo Screenshot-60_zpsczwp5i1k.jpg

Da stilheden pludselig overtog rejste Georgina sig og hentede noget i sin taske. Hun satte sig ved siden af mig og rakte en raket imod mig. Jeg kiggede undrende på den mens jeg modtog den.

“Wilhelmina havde en bucketlist, ikk’?”, begyndte Georgina. Jeg nikkede og smilede ved tanken om alle de smukke ting hun skulle have haft oplevet.
Georgina forsatte. “Engang var dig og Will faktisk én person. Det er tvillinger jo inden de bliver født. Her er din raket. Tænd den for Will mens hun kigger med fra den anden side”.

Jeg begyndte at forstå hvad Georgina mente. Selvom Will ikke nåede at opleve alle tingene på sin bucketlist, så betyder det jo ikke at jeg ikke kan fuldføre den.
Og vi starter i dag; I dag tænder vi denne raket for Will.

 photo Screenshot-61_zpsv7hrj0hc.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

The Bucketlist | 16