The Bucketlist | 17

The Bucketlist | 18

Tiden gik og hverdagen kom tilbage. Georgina var en stor hjælp for mig til at komme mig over den store sorg, som faldt over os for snart et halvt år siden. Det værste var at komme igennem julen uden Wilhelmina, men da vi sad rundt om juletræet, mor, far, Amber og jeg så kunne vi alligevel godt finde smil frem og nyde dagen. Georina havde sin egen familie at holde jul med, men dagene efter brugte vi sammen.

Faktisk gik der sjældent en dag hvor vi ikke så hinanden eller i det mindste snakkede i telefon sammen.

 photo Pic_zpsczpvpjql.jpg

Vi havde lagt en masse planer om hvad der skulle ske nu hvor foråret igen var over os. Blandt andet skulle vi få styr på min lille tilvoksede have. Jeg burde have gjort noget ved den sidste år, men humøret trak mig ikke udenfor.

I stedet har jeg aftalt med Georgina at det er noget vi skal sammen, nu her på lørdag. Hun kommer fredag og bliver til søndag, så vi har god tid til både at være aktive og produktive og til at hygge.

Jeg har en masse ideer i mit hoved med hensyn til haven. Først og fremmest skal alt ryddes og så skal der såes nyt græs. Jeg kunne også godt tænke mig at udvide den en smule så jeg kan få plads til både et grillområde og et hygge/sole område. Og selvfølgelig skal der være en masse spiselige planter og træer overalt.

 photo Screenshot_zpsqhvibvb5.jpg

Vi gik i gang med det samme lørdag formiddag. Alt ukrudt og blomster blev revet op og slæbt væk. De store sten stod vi længe og kiggede på og overvejede hvad vi skulle gøre ved.
Vejret var med os og solen skinnede fra en skyfri himmel. Som dagen gik blev mere og mere tøj smidt. Jeg tog mig selv i at kigge på Georginas krop et par gange.

Jeg tror faktisk godt at hun lagde mærke til det for hun sendte nogle drillende øjne et par gange.

 photo Screenshot-2_zpsaylrxcem.jpg

Vi holdt pause midt i haven. Jeg havde hentet nogle kolde colaer som vi nød under solen. Sammen lå vi og snakkede om hvad der skulle være hvor og hvilke farver der skal gro i haven.
Samtalen døde lidt hen og vi sad i stilhed og nød strålerne. Pludselig mærkede jeg en hånd på mit bryst; jeg åbnede øjnene og lige over mig så jeg Georginas hoved.
Hun lænede sig ind over mig og kyssede blidt mine læber. I det øjeblik vi ramte hinanden fik jeg en helt bestemt følelse. Følelsen af at det her er helt rigtigt.

 photo Screenshot-3_zpsnb7tmlq7.jpg

Jeg tog om hende og kyssede hende igen. Hun smilede og lagde sig ind til mig. Sikke en dejlig dag. Vi er kommet et skridt længere med haven og et skridt længere med vores lille forårsflirt; eller er det måske mere end det?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

The Bucketlist | 17